; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Making_of_ _si_ingerii_au_demonii_lor_by_kazibo_ _photo_1

FOTO, VIDEO: Dan Bittman a scos o piesă nouă, “Și îngerii au demonii lor”

22 January 2015

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a lansat o nouă piesă, Și îngerii au demonii lor'.

Noul single este rezultatul întâlnirii mele cu Alex Pelin și Ovidiu Baciu, doi tineri compozitori foarte talentați, cu un palmares impresionant. Mi-a plăcut foarte tare piesa încă din prima clipă în care am ascultat negativul, am înregistrat-o chiar atunci și aceea a rămas varianta finală', a explicat artistul.

[Not a valid template]

Pentru această piesă, Dan Bittman și-a pus și el amprenta asupra versurilor.

Melodia are un mesaj puternic, dezvăluit chiar din titlu. Așa cum se întâmplă în viață, de multe ori întâlnești două personalități într-o singură persoană: îngerul rău și îngerul bun', a spus cântărețul.

Videoclipul, în regia lui Alex Ceaușu, a fost filmat în incinta Teatrului Național din Caracal, o clădire foarte veche, complet renovată. Alice Peneaca, model și actriță, joacă în clip dublu rol: atât îngerul bun, cât și cel rău.

A fost o experiență formidabilă! Am filmat până la două noaptea, a fost o muncă susținută, alături de o echipă tânără, entuziastă și extrem de implicată. Veți vedea un clip alb-negru cu mici accente color, cu multă acțiune și o forță a imaginii incredibilă', a mai spus Bittman.

Vedeți aici videoclipul Și îngerii au demonii lor':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare