; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Victoria ruffo

FOTO. Victoria Ruffo și-a schimbat radical look-ul pentru noua producție la care lucrează

24 September 2019

Victoria Ruffo este una din actrițele care, indiferent de proiectul în care a fost implicată, niciodată nu a acceptat o schimbare de look. Fie ca este vorba de telenovela „Mama vitregă' ori „Cununa de lacrimi', aceasta nu a renunțat la părul său negru ca abanosul. 

După patru decenii de actorie aceasta a decis abia acum să facă o schimbare în ceea ce privește podoaba sa capilară. Victoria a postat pe Instagramul său o fotografie cu părul gri, schimbare făcută pentru noul rol din telenovela „Cita a ciegas' în care lucrează alături de Arturo Peniche și Omar Ferro (Hijas de la luna). 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

MAURA😇

A post shared by Victoria Ruffo (@victoriaruffo) on

Reacțiile din partea fanilor au apărut imediat după postarea fotografiei: „Nu eram pregătită pentru o așa schimbare, dar îți stă foarte bine', a scris o admiratoare de a Victoriei. 

Actrița nu a specificat dacă poartă o perucă sau e părul său natural cel vopsit, deși este greu de crezut. Maura, personajul pe care Victoria Ruffo îl interpretează, apare la începutul poveștii cu părul negru, iar pe parcurs recurge la această schimbare. Acest proiect este prima telenovelă cu iz de comedie în care joacă Victoria. 

 

View this post on Instagram

Maura feliz con sus galanes!! ❤️❤️❤️

A post shared by Victoria Ruffo (@victoriaruffo) on


 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare