; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_2633

FOTO. Vedetele și trofeele câștigate la Premiile TVMania 2019

25 November 2019

Cea de-a 18-a ediție a  Premiilor TVmania şi-a anunţat câştigătorii pe 25 noiembrie, în cadrul unei gale care a avut loc la Teatrul National, sala Atelier și care a fost prezentată de actorul Marius Florea Vizante.

Cititorii TVMania și-au ales preferații, iar după un an intens de muncă cele mai bune emisiuni TV au fost premiate în cadrul Galei noastre. Una din prezențele cele mai plăcute ale serii a fost Andreea Bălan alături de fiica sa Ella (3 ani). 

Cel mai bun jurat a fost ales Smiley, reprezentat pe scenă de Juno, pe care îl cunoaștem din serialul trustului „Profu',  coprezentatoarea sa, Irina Fodor a ridicat premiul pentru emisiunea „Vocea României'. Echipa „Te cunosc de undeva' a fost reprezentată de doamna Ozana Barabancea, Aurelian Temișan si Andreea  Bălan alături de fiica sa cea mare. Bineînțeles nu și-au lăsat premiul nici „Chefi la cuțite', reprezentați fiind de Florin Dumitrescu.

Gala Premiile TVmania a fost prezentată de TV1000.
 
 
Multumim partenerilor:  SantAnna, Alexandrion Group (cu brandurile Jim Beam si Russian Standard), The Iconic Estate (cu brandurile Byzantium si Rhein Extra) ,Queisserpharma cu brandurile Doppelherz Kollagen Beauty si Plantur 39 Color si  Miss Baker.
 
 

În galeria foto de mai jos am suprins câteva din emoțiile vedetelor alături de trofeele primite!

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare