; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana_oros 6384

FOTO. Vedetele au gătit la „Chefi la cuţite” pentru a ajuta un băieţel

30 November 2016

Spectacolul din bucătărie a avut la „Chefi la cuţite', în ediţia specială de ziua Antenei 1, un scop nobil: vedetele şi cei trei chefi au făcut echipă şi s-au întrecut în farfurii gustoase pentru a ajuta un băieţel de 8 ani cu o poveste emoţionantă.

Un copil cu un suflet mare, Rareş este un exemplu de optimism şi demnitate. E imobilizat într-un scaun cu rotile, dar visează să ajungă pilot de curse şi e convins că acest lucru i se va întâmpla într-o bună zi. Însă, pentru moment, mai are de trecut câteva hopuri. Rareș s-a născut cu cea mai gravă formă de „spina bifidă', iar în urma acestui diagnostic medicii nu îi dădeau nicio șansă de supraviețuire. De la acest defect al dezvoltării tubului neural au apărut și alte probleme, complicații, operații peste operații. Rareș este acum în scaun cu rotile, dar părinții lui fac eforturi supraomenești pentru a-l sprijini și pentru a-i oferi toate tratamentele care într-o zi l-ar putea face să se ridice.

3000 de euro a primit acesta, iar zâmbetul său sincer şi mulţumirile adresate tuturor au fost impresionante. Rareș a venit alături de mama sa în platoul „Chefi la cuțite' pentru a-i cunoaște pe toți, dar și pentru a-și primi premiul oferit de Antena 1: „Vă mulțumesc tuturor', a spus acesta bucuros.

[Not a valid template]

Luni și marți, în bucătăria de la „Chefi la cuțite' s-au întrecut trei echipe de vedete: chef Bontea cu Şerban Copoţ şi Liviu Vârciu, chef Florin Dumitrescu împreună cu Diana Munteanu şi Dima Trofim şi chef Cătălin Scărlătescu alături de Cruduţa şi Cosmin Seleşi.

Surpriza a fost faptul că, de data aceasta, cei trei chefi au avut voie să gătească împreună cu vedetele, lucru care nu se întâmplă în mod normal la „Chefi la cuţite'.

După ce prima probă a serii, jurizată de vedete, dar şi cea de a doua, jurizată de foşti concurenţi din show-ul de la Antena1, au fost câştigate de echipa Bontea, spiritele s-au aprins. Șapte farfurii din șapte a obținut echipa lui chef Sorin la a doua probă a serii, dar bucuria uriașă a fost aplanată de acuzațiile celorlalți: „Păi, Bontea, la proba precedentă ai furat jumătate de oră, acum ai impresia că tu ai fost cel mai bun', i-au strigat colegii de emisiune, iar de aici tachinările s-au ţinut lanţ.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare