; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vedeta Digi24, Ioana Ţigănilă așteaptă un copil (3)

FOTO: Vedeta Digi24 Ioana Ţigănilă așteaptă un copil

07 October 2014

Ioana Ţigănilă, prezentatoarea de la 10.00 la 12.00 a România24, programul de ştiri de la Digi24, se retrage de pe micul ecran pentru a deveni mămică.

[Not a valid template]

Vedeta este însărcinată în 7 luni şi aşteaptă cu nerăbdare să-și cunoască fiica.

„Avem o fetiţă şi i-am ales numele acum patru ani. O să o cheme Cataleya. Este o orhidee care creşte în special în Columbia. Ne dorim ca şi fetiţa noastră să fie la fel de frumoasă, de pură şi de luminoasă la chip si la suflet ca această floare al cărei nume îl va purta. Cred ca o să i se potrivească de minune numele', spune Ioana.

Vedeta Digi24 s-a aflat la pupitrul ştirilor pe toată perioada sarcinii şi este convinsă că fiica ei va iubi camera de luat vederi.

'Am avut o sarcină uşoară, a fost ca o binecuvântare. Am fost o norocoasă. ” , este ceea ce am auzit aproape zilnic în cele mai bine de 7 luni cât am apărut pe sticlă însărcinată. Iar fetiţa a stat foarte cuminte în timpul jurnalelor. Cred că îi plac ştirile şi lumina reflectoarelor'.

Ioana Ţigănilă este pregătită să nască natural şi îl va avea aproape pe soţul ei.

„Mi-ar plăcea să nasc natural, dar să vedem cum va evolua sarcina. Nu vreau să îmi asum niciun risc. Pentru că am avut o sarcină ca o binecuvântare, îmi doresc ca şi naşterea să fie o amintire frumoasă şi pozitivă, atât pentru mine cât şi pentru Cataleya'.

Până când va veni pe lume micuţa Cataleya ia zilnic lecţii de… română, franceză şi arabă de la părinţii săi.

Soţul meu este libanez. Ne dorim ca fetiţa noastră să cunoască limba, tradiţia şi religia fiecăruia dintre părinți. Deja vorbim cu ea, eu în română şi franceză şi soțul meu în arabă. Va fi alegerea ei ce cale va urma, nu vrem să îi impunem nimic, ci doar să o ajutăm să îşi găsească drumul în viaţă', spune Ioana Ţigănilă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare