; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Valentin Sanfira („Mama mea gătește mai bine”) a vizitat Țara Sfântă (1)

FOTO. Valentin Sanfira („Mama mea gătește mai bine”) a vizitat Țara Sfântă

30 January 2018

Înainte de a începe filmările pentru un nou sezon al emisiunii „Mama mea gătește mai bine', Valentin Sanfira a fost într-o vizită spirituală în Israel, Țara Sfântă. Acolo a fost însoțit de mama sa care a zburat pentru prima oară cu avionul. Pe parcursul celor 7 zile, cât a durat excursia, Valentin și mama sa au vizitat Mănăstirea Sfîntul Sava cel Sfințit din pustiul Iudeii și Sfântul Mormânt.

 Vezi galeria foto >

A fost o săptămână de purificare a sufletului și pot spune că acum cunosc mai mult despre credință în general. Am prins Boboteaza pe stil vechi și am fost botezat în Iordan de duhovnicul meu, părintele Constantin. Mi-am dorit să ajung în Israel ca să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat.'

Din primăvară telespectatorii Prima TV să fie pregătiți pentru un nou al emisiunii „Mama mea gătește mai bine', prezentată de îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Valentin Sanfira. Acesta, alături de maestrul Horia Vîrlan, așteaptă noi provocări de la concurenți, pricepuți sau mai puțin pricepuți dar care să gătească mâncarea mamei cu pasiune.   

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare