; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ferma Vedetelor

FOTO. Unde s-a filmat noul sezon „Ferma vedetelor”

23 January 2018

Pro TV a anunțat astăzi că, în curând, sezonul al treilea „Ferma vedetelor' le va aduce telespectatorilor o serie de surprize și le va arăta cum vor face față 6 perechi de vedete în condiții de trai ca acum 100 de ani.

„În fiecare sezon, locul pe care vedetele l-au numit acasă a avut o poveste specială. Anul acesta, „Ferma vedetelor' se întoarce la tradițiile 100% românești, pe meleagurile din mijlocul munților Făgăraș, într-o fermă veche cu o tradiție nobiliară', se arată într-un comunicat Pro TV.

 Vezi galeria foto >

Ferma în care vor trudi cele 6 perechi a fost ridicată pe locul unde, cândva, nobilii transilvăneni se retrăgeau pentru grandioase partide de vânătoare. Venirea comunismului a suprimat petrecerile de odinioară și totul a fost lăsat în paragină. Locul nu a fost folosit și intreținut nici după revoluție, când a fost retrocedat familiei aparținătoare. Singurii oameni care au mai făcut câte ceva prin fermă, au fost ciobanii deoarece au folosit locul ca adăpost.

Cele 6 perechi au o misiune foarte importantă: de a reda strălucirea locului de altă dată, lucrând împreună, alături de cei mai importanți oameni din viața lor cu care împărtășesc experiența „Ferma vedetelor'. Muncă la dublu, emoții la dublu, distracție la greu, însă premiul este numai unul.

În curând, Monica Bârlădeanu și Nea Rață, vor deschide porțile fermei și vor demara lupta pentru titlul de „Fermierul anului' și marele premiu de 50.000 de euro!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare