; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unde îşi petrece Kate del Castillo vacanţa de vară (5)

FOTO. Unde îşi petrece Kate del Castillo vacanţa de vară

03 August 2017

Actriţa mexicană Kate del Castillo a trecut de perioada stresantă, când a fost implicată în scandalul legat de evadarea mafiotului El Chapo. Acum ea se bucură de soare, mare şi prieteni pe tărâm european, mai precis în Spania. Kate (44 de ani) şi-a etalat corpul bine lucrat pe plajele din Ibiza şi s-a distrat în barurile din Madrid.

În ultimele luni, protagonista telenovelei „Minciuna' a dat în judecată statul mexican pentru că „a defăimat-o' în timpul investigaţiilor pentru prinderea lui El Chapo, s-a implicat într-o campanie a organizaţiei de salvare a animalelor, „PETA', şi promovează cel mai recent serial al ei, „Ingobernable'.

 Vezi galeria foto >

Producţia realizată de Netflix, în cadrul căreia Kate îi dă viaţă Emiliei Urquiza, o Primă Doamnă a Mexicului, a avut premiera în martie anul acesta şi a fost un succes. De aceea, cei de Netflix au decis să facă şi sezonul al doilea al serialului, care este programat să înceapă anul viitor. Până atunci însă Kate va filma şi cel de-al doilea sezon al narco-novelei „Regina sudului'.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. E oficial, se face sezonul doi din „Regina Sudului'. Kate del Castillo confirmă!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare