; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Img (1)

FOTO. Un fost concurent Big Brother, noua ispită de la „Insula Iubirii”, în sezonul 5. L-ai recunoscut?

09 April 2019

Insula Iubirii, show-ul difuzat de Antena 1 din 22 aprilie, ora 20.00, este unul plin de surprize. Cea mai nouă dintre ispite Insula Iubiri, din sezonul 5, este un cântăreț, fost concurent Big Brother, în trecut colaborator al Andreei Bălan, potrivit site-ului a1.ro. 

Pe Insula Iubirii, ispitele, 12 la numări, așteaptă noi concurenți, în sezonul 5, pentru a le da ceea ce ei au cerut, un test, dar unul sincer: cel mai dificil test al fidelității. Una dintre cele 12 ispite Insula Iubirii, și cea mai nouă în cadrul reality show-ului, este Adrian Adrian Demetrian.

Adrian Demetrian, Dem, așa cum îi spun prietenii și apropiații, este cunoscut de public mai ales datorită participării sale la show-ul Big Brother. 
 

 

Dem, rapper-ul din casa Big Brother a avut în trecut o colaborare cu Andreea Bălan, pe piesa „Aparențe', iar apoi a fost pentru o perioadă plecat în Marea Britanie.

Mai mult, Adrian Demetrian și-a lansat, în urmă cu câțiva ani și propriile piese. Artistul craiovean spunea atunci că are principii bine stabilite în ceea ce privește stilul său de viață, motiv pentru care a ținut să transmită acest mesaj și prin muzica sa. „Există și alte modalități de a te distra, în afară de fumat și băut!, spunea acesta. 

Adrian Demetrian, ispită Insula Iubirii în sezonul 5

Dem va fi una dintre cele 6 ispite masculine din sezonul 5 Insula Iubirii care va testa fidelitatea concurentelor de pe insulă. Spune despre el că are înclinații romantice și este foarte atent la detalii, atunci când vine vorba despre sexul frumos.

'Am o personalitate cu tendințe înspre romantism, creativitate, sunt sociabil și foarte atent la detalii… mai ales în ceea ce privește sexul opus'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare