; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Uite ce bine o prinde sarcina pe Beyonce!

23 September 2011

Beyonce radiază de fericire din pricina sarcinii şi a copilului pe care îl aşteaptă. Ea a dat un interviu pentru ET Canada, în care povesteşte cât de bine se simte în pielea ei, acum că ştie cu siguranţă că va deveni mămică, scrie People.com.

„Mă simt grozav. Mă simt liberă. Mă simt în putere', a declarat cântăreaţa.

După foarte multe zvonuri false, care anunţau că Beyonce ar fi însărcinată cu Jay-Z, cântăreaţa de 30 de ani a fost speriată de momentul când va trebui să declare ea însăşi că fericitul eveniment se apropie.

Din fericire însă, spune viitoarea mămică, declaraţia făcută în cadrul galei de la MTV Video Music Awards a ieşit grozav.

„Mă întrebam cum va fi atunci când va veni ziua în care voi anunţa că sunt însărcinată, iar toată lumea va spune <>. Dar sunt fericită că oamenii au fost fericiţi şi că nu am făcut anunţul prin intermediul unui comunicat. Mi-am spus că e mai bine să arăt asta tuturor', a povestit Beyonce despre ziua emoţionanţă, în care a a spus întregii lumi că aşteaptă un copil.

Beyonce a lansat un nou parfum

Fanii au avut un bun prilej să îi admire frumuseţea viitoarei mămici Beyonce în cadrul evenimentului de lansare al celui mai nou parfum al artistei, „Beyonce Pulse'. E un lucru bun că îi place mirosul parfumului, pentru că artista a declarat că simte orice miros puternic.

„Miros orice. Dacă miroase urât, simt, dacă miroase grozav, îmi place', a explicat Beyonce.

uite-ce-bine-o-prinde-sarcina-pe-beyonce-9

Picture 1 of 10

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare