; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trăsniţii au îndeplinit visul unei fane, oferindu i un rol în serial

FOTO: “Trăsniţii” au îndeplinit visul unei fane

16 May 2013

În cadrul campaniei Pune-ţi o dorinţă!', Trăsnitii' au îndeplinit visul unei fane, oferindu-i un rol într-un episod al îndrăgitului serial. 

Simona Robu are 18 ani şi este elevă în clasa a XII-a la liceul teoretic Emil Racoviţă' din Vaslui. Tânăra este o fană înfocată a Trăsniţilor' încă de la lansare. Mare admiratoare a şocâtelui' lui Grig, Simona şi-a dorit şi ea unul şi a fost foarte încântată când, într-un final, l-a descoperit într-un magazin artizanal. De atunci, acesta este oaspete de onoare în camera ei.

Nu am mai vizitat capitala niciodată, însă echipa Prima TV mi-a pregătit o surpriză foarte frumoasă, arătându-mi diverse atracţii turistice ale oraşului', povesteşte Simona.

Întâlnirea cu Trăsniţii a fost excepţională! Toţi sunt nişte oameni minunaţi şi calzi! La filmări, am simţit cu adevărat că îmi trăiesc visul, am făcut ceea ce-mi doream de foarte mulţi ani, si anume să joc alături de actorii mei favoriţi, rolul meu fiind cel al unei fane a domnului Pupăză', a spus Simona.

img_4737e

Picture 1 of 5

Surprizele nu s-au oprit aici, echipa Trăsniţilor' oferindu-i tinerei aniversarea de majorat pe care şi-o dorea, chiar pe platouri, după încheierea filmărilor.

Doresc să mulţumesc din suflet postului Prima TV, Trăsnitilor şi lui Grig Chiroiu, pentru că mi-au îndeplinit visul şi mi-au oferit această şansă deosebită! A fost una dintre cele mai frumoase experienţe ale vieţii mele!', a spus Simona.

Mă bucur foarte mult că am putut să facem pe cineva atât de fericit, acesta fiind şi scopul campaniei. Aşteptăm în continuare înscrieri pentru îndeplinirea dorinţelor!, a spus Grig Chiroiu.

Cum a decurs experienţa Simonei, veţi vedea duminică, 19 mai, la ora 17.50, înainte de jurnalul „Focus 18', si la „Trăsniţii', în episodul de luni, 20 mai, de la ora 22.15, la Prima TV.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare