; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Noi transformări uluitoare la „Demascarea”!

15 July 2012

Decebal şi Che Guevara vin duminică în platoul Demascarea! După un start în forţă săptămâna trecută când s-a impus pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor din mediul urban, Dan Negru revine săptămâna aceasta cu noi deghizări speculoase.

Citeşte şi: Noi vedete au fost demascate de Dan Negru

Şase măşti senzaţionale vor poposi în platou, personaje istorice de renume, clovni, lei, pensionari şi elevi nonconformişti vor provoca cele două echipe, conduse de Adelina Pestriţu şi Ion Dichiseanu să dea startul unei confruntări pe cinste.

Filmările pentru cea de-a doua ediţie a emisiunii au durat până la 3 dimineaţa, machiajul cumulat pentru cele şase măşti depăşind 24 de ore.

Ca şi săptămâna trecută, fiecare vedetă mascată le va prezenta echipelor un moment artistic, de la momente de umor şi muzică la magie, oferindu-le acestora posibilitatea de a găsi indicii importante. Fiecare echipă va avea dreptul la o singură întrebare la care vedeta mascată va răspunde doar afirmativ sau negativ. Nici ajutoarele de mască nu vor lipsi, săptămâna aceasta Stela Popescu, Gabriel Duţu şi Spitalul 9 îndeplinind acest rol.

Deşi filmările s-au încheiat la ora 3 dimineaţa, o zi încărcată pentru Dan Negru şi echipa sa, cea de-a doua ediţie a emisiunii i-a rămas foarte bine întipărită în memorie carismaticului prezentator de la Antena 1. Până la ora 5 dimineaţa, Dan Negru a stat cu invitatul său, Ion Dichiseanu, povestind pe o bancă.

Într-una din zilele de filmare, pe la 3 dimineaţa, ieşind din studiouri l-am vazut aşezat pe un scaun, linişit şi trăgând dintr-o ţigară, pe Ion Dichiseanu, fusese invitat în show şi înainte de a pleca acasă a ales câteva clipe de linişte. M-am aşezat lângă el şi i-am ascultat amintirile…La 3 dimineaţa, într-o noapte caniculară de vară…De neuitat şi de povestit copiilor…' a scris Dan Negru pe blogul său.

che-guevara_2

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare