; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Weekend

FOTO. The Weekend va fi personaj de benzi desenate

11 October 2017

The Weeknd a publicat la începutul acestei săptămâni pe rețelele de socializare, coperta primului volum al cărții de benzi desenate „Starboy', care va fi publicată de compania Marvel anul viitor.

 

Cântărețul a fost prezent la Comic Con New York, eveniment ce a avut loc în urmă cu o săptămână și în cadrul căruia a anunțat oficial colaborarea dintre el și cei de la Marvel Comics, pentru seria de benzi ce va purta numele celui de-al treilea album al artistului.

Cartea de benzi nu este o noutate pentru cei care l-au urmărit în ultima perioadă pe artist. Abel Tesfaye (pe numele său adevărat) a vorbit despre acest proiect în cadrul interviurilor pe care le-a oferit în ultima perioadă și despre personajul care se dorește a fi un alter ego al său.

 „Este un personaj pe care l-am născocit. Este cool, un personaj foarte bun care își face apariția destul de des pe album. Este mai degrabă o latură pe care toți o avem în noi', a explicat acesta despre proiectul „Starboy'.

Albumul „Starboy' a fost lansat pe 25 noiembrie 2016, odată cu single-ul principal cu același nume. Acesta este considerat cel mai de succes album al artistului de la lansarea sa.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare