; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Temptation Island – Insula iubirii” debutează la Antena 1 Noutățile sezonului 3

FOTO. „Temptation Island – Insula iubirii” debutează la Antena 1: Ce e schimbat în sezonului 3

08 May 2017

Începând de astăzi, 8 mai, de la ora 20:30, la Antena 1 începe cel de-al treilea sezon „Temptation Island – Insula iubirii'. Emisiunea aduce noi povești: cinci cupluri își vor scrie propriile povești.

Cel de-al treilea sezon aduce mai multe noutăți, atât pentru cupluri, cât și pentru telespectatorii Antenei 1. Odată ajunși în Thailanda, cuplurilor li se mai oferă o șansă. Concurenții nu se vor despărți de partener imediat, ci vor avea încă 24 de ore petrecute împreună, ca într-o adevărată lună de miere, în cinci resorturi de lux, cu cele mai romantice decoruri. 

O altă surpriză, mai ales pentru trei dintre concurenții bărbați, va sosi în dimineața următoare, prin prezența a trei ispite masculine care vor veni să le ia partenerele la micul dejun, fără ca ei să aibă parte de aceeași întâlnire cu ispitele feminine. Reacțiile celor rămași în cameră, în așteptarea partenerelor, vor începe să trădeze deja nesiguranță, iritare, teamă.

„Nu uitați: tot ceea ce veți face, toate acțiunile se vor vedea. Tot ceea ce vorbiți se va auzi. Încrederea este pilonul principal al iubirii', va fi ultimul sfat al prezentatorului Radu Vâlcan, când se va despărți de concurente, înainte ca acestea să fie cazate pe insula feletor.

Ceea ce în sezoanele trecute s-a întâmplat în zile sau săptămâni, atât ca trăiri cât și ca acțiuni, acum se va întâmpla în decurs de ore. Întrebările ce stau pe buzele tuturor, „cum se pot întâmpla astfel de lucruri într-o emisiune', „cum este posibil ca oamenii să trăiască atât de intens atâtea emoții' sau „cum se pot schimba oameni și relații într-un mod atât de dramatic', vor primi răspuns chiar de la concurenți, aflați față în față cu propriile temeri sau dureri pe care credeau că doar cei de dinaintea lor le-au avut și le-au trăit.

'Aia e… ești aici… Ți se pare mișto când vezi la televizor', va declara o concurentă, după ce va vedea defilarea ispitelor feminine.

„Of, Doamne ce greu e. Și știi cum ziceam acasă? E, dar ce să fie greu? Nu are ce…', va concluziona altă concurentă, în prima seara despărțită de iubit.

'Eu știam că este greu. Știam. Eram conștientă că nu e un test ușor. Dar nu mă gândeam că e în halul ăsta… Mă gândeam că, Doamne iartă-mă, e un pic mai ușor… Dar e greu, nu e cum se vede la televizor', va spune o altă concurentă.

„Niciodată să nu spui niciodată', va declara un concurent. „Nu regret absolut nimic', este o altă mărturisire făcută pe insulă.

Care sunt noile cupluri și poveștile lor de viață, ce anume se va întâmpla cu ei chiar din primele ore în Thailanda, cum va decide fiecare membru din cuplu să reacționeze la despărțirea de partener, dar și la prima ceremonie a focului sau prima alarmă de pe insula fetelor, telespectatorii vor afla luni și marți, de la ora 20:30, în noul sezon „Temptation Island – Insula iubirii'.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare