; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

62309207_2383166658435318_5160681580154322944_n

FOTO. Tavi Clonda, încântat de prima vacanță în patru. „Deși este foarte greu să pleci la drum cu 2 copii mici…”

19 June 2019

Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au întors recent dintr-o vacanță petrecută împreună cu cele două fiice, Iris și Victoria, și câțiva prieteni. De altfel, este pentru prima dată când aceștia au parte de o așa experiență, de când au devenit părinți. 

Artistul a postat pe contul lui de Instagram o imagine și le-a povestit fanilor cum a decurs vacanța în 4 petrecută departe de România. 

„Deși este foarte greu să pleci la drum cu 2 copii mici, cu tot cu ajutoare,prima vacanță a noastră în 4 a fost minunată! Condițiile au fost excelente,organizatorii s-au ocupat până la ultimul detaliu de absolut tot,vremea a fost minunată,fetițele vesele,iar Victoria îndrăgostită de apă!' a scris Tavi Clonda, pe contul lui de Instagram.  

În urmă cu câteva săptămâni, Gabriela Cristea a mărturisit că recurge la ceaiuri de slăbit pentru a scăpa de kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. 

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară în data de 17 martie, când a adus pe lume o fetiță. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor. Cea de-a doua fetiță a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda se numește Thea Iris Selena. 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare