; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin Călinescu

FOTO: „Tanti Florica” se întoarce pe micile ecrane începând din această seară

15 October 2014

„Tanti Florica', o veritabilă mamă de profesie, le va încânta telespectatorilor PRO CINEMA serile de luni, marți, miercuri și joi, de la 20:00. Tanti Florica, rol interpretat de Florin Călinescu, este o mamă văduvă care îşi creşte singură copiii, într-o familie simplă de cartier, cu probleme reale.

Faptul că interpretezi un rol de femeie te obligă din când în când să vezi lucrurile mai în profunzime şi să încerci să înţelegi mai bine sentimentele unei femei singure, care are o casă de întreţinut', a declarat Florin Călinescu.

„Mrs. Browns Boys', celebrul show din Irlanda şi Marea Britanie care a inspirat „Tanti Florica', a câştigat un premiu BAFTA pentru cea mai bună comedie de situaţie, iar Ben Kellett, regizorul producţiei, este cel care, alături de Florin Călinescu şi Bogdan Dumitrescu, a semnat şi regia serialului „Tanti Florica'.

„Tot ceea ce ne dorim este să facem oamenii să râdă şi se pare că ne iese acest lucru', a declarat după ce a aflat că producţia a fost distinsă cu premiul BAFTA Brendan OCarroll, actorul care a interpretat personajul principal în „Mrs. Browns Boys'.

Publicul live, prezent în platou alături de actori în fiecare episod, a reprezentat o inovaţie pentru piaţa românească de televiziune, conferind dinamism producţiei.

c1k3996_resize

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare