; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kıvanç Tatlıtuğ 2

FOTO. Ştim ce a făcut vara aceasta Kıvanç Tatlıtuğ

01 September 2017

Protagonistul serialului „Iubire şi răzbunare', care a început la Happy Channel pe 14 august, se află în prezent în vacanţă în SUA alături de soţia sa, stilista Başak Dizer.

Ce doi s-au căsătorit în februarie 2016, la ambasada Turciei din Paris, şi au un mariaj fericit. Vacanţa din SUA nu este singura de vara aceasta a lui Kıvanç. Conform aksam.com.tr, înainte de a pleca în America, Kıvanç s-a relaxat la mare şi la soare, în Bodrum, Turcia.

 

După terminarea filmărilor la „Iubire şi răzbunare', în iunie, Kıvanç a analizat mai multe oferte. Nu de mult, posta.com.tr scria că în decembrie el va pleca în SUA ca să filmeze un lungmetraj regizat de turcul Tolga Baș şi că va sta o vreme departe de serialele turceşti. Între timp actorul în vârstă de 33 de ani s-a răzgândit. Conform hurriyet.com.tr, Kıvanç ar fi prelungit contractul pe care îl avea cu cei de la compania turcească Ay Yapım (cu care a lucrat pentru „Iubire şi răzbunare' şi „În dragoste şi în război') şi va juca, cel mai probabil anul viitor, într-un nou serial.

Cât priveşte rolul său din serialul de la Happy Channel, în care o are ca parteneră pe Tuba Büyüküstün, el a declarat: „Cesur este o persoană cu un trecut foarte agitat. Este un om cu sânge rece, dar care comunică foarte bine. E un personaj cu un caracter puternic. Mă bucur că am avut ocazia să-l interpretez'.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare