; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO. Soțul lui Edith Gonzalez a transmis primul mesaj după moartea actriței

28 June 2019

Soțul lui Edith Gonzalez, Lorenzo Lazo a revenit pe rețelele de socializare la două săptămâni de la moartea actriței. 

Acesta a dorit să transmită un mesaj pentru publicul actriței, dar și publicațiilor care îi respectă memoria și cariera. 

„Ne exprimăm cea mai mare recunoștință față de oamenii și organizațiile care au împărtășit această plecare dureroasă cu noi atât în Mexic cât și în mai multe țări și sperăm că veți păstra întotdeauna cele mai bune amintiri în memoria voastră și vă veți ruga pentru odihna ei veșnică', a menționat Lorenzo Lazo. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Agradecemos todas las muestras de cariño y los innumerables detalles tan emotivos en memoria de nuestra querida @edithgonzalezmx1. GRACIAS!

A post shared by LazoMargain Lorenzo (@lazomargain) on


 

Prima persoană din familia actriței care a transmis un mesaj tuturor prin intermediul unei scrisori a fost chiar fiica actriței, Constanza:

„Mama mea a fost o ființă extraordiară și o mamă excelentă. Ea nu a folosit munca ei drept scuză pentru a nu fi. Când eram copil îmi amintesc că, indiferent cât de târziu sau cât de obosită venea de la serviciu, mă săruta, iar în ziua următoare nu se plângea niciodată că o trezeam la 6 dimineața ca să ne jucăm. În același timp, ea nu a profitat de rolul de mamă bună pentru a nu-și face treaba bine. Îmi amintesc că îmi spunea: O scrisoare de demisie din partea unui actor este exact ca moartea'.

 

Edith Gonzalez a murit la 54 de ani, pe 13 iunie, aceasta fiind răpusă de cancerul ovarian cu care se lupta din anul 2016. 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare