Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Sore a dat super petrecere de Halloween

1 November 2012

Sore din Pariu cu viața', serial nominalizat anul acesta la Premiile TVmania, ce poate fi urmărit în fiecare luni, de la 20.30, la Pro TV, și-a sărbătorit ziua de naștere aseară, în noaptea de Halloween, printre  zeci de personaje din povești, filme sau actori de la Hollywood.

Sore și-a dorit o petrecere aniversară diferită', astfel că a ales ca evenimentul să aibă loc de Halloween, deși ziua ei de naștere e sâmbătă, pe 3 noiembrie.

Ziua mea de naștere a fost o poveste. Am avut invitați o mulțime de personaje de film, oameni istorici sau artiști… asta pentru că tema petrecerii a fost Famous People. M-am bucurat mult că toți au respectat tematica și s-au costumat, toată lumea s-a simțit bine și s-a dansat până dimineața', a spus Sore.

Unul dintre cele mai frumoase cadouri a venit de la mama tinerei actrițe: Momentul tortului a fost emoționant pentru că mama a scris în loc de La mulți ani, “I’m really different 23”, iar în momentul în care am suflat în lumânări, pe un ecran a apărut  o filmare de la ziua mea de naștere de la 3 ani suflând în tort. M-au făcut să plâng 🙂 Vinovații' au fost părinții mei și Alexia Talavutis. Iubitul meu, Rapha, a fost cel care a anunțat tortul, luându-și în serios rolul de Joker', a povestit Sore.

sore-mihalache-068_resize

Picture 1 of 14

Sore a arătat superb îmbrăcată precum Cleopatra

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare