; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Sore a dat super petrecere de Halloween

01 November 2012

Sore din Pariu cu viața', serial nominalizat anul acesta la Premiile TVmania, ce poate fi urmărit în fiecare luni, de la 20.30, la Pro TV, și-a sărbătorit ziua de naștere aseară, în noaptea de Halloween, printre  zeci de personaje din povești, filme sau actori de la Hollywood.

Sore și-a dorit o petrecere aniversară diferită', astfel că a ales ca evenimentul să aibă loc de Halloween, deși ziua ei de naștere e sâmbătă, pe 3 noiembrie.

Ziua mea de naștere a fost o poveste. Am avut invitați o mulțime de personaje de film, oameni istorici sau artiști… asta pentru că tema petrecerii a fost Famous People. M-am bucurat mult că toți au respectat tematica și s-au costumat, toată lumea s-a simțit bine și s-a dansat până dimineața', a spus Sore.

Unul dintre cele mai frumoase cadouri a venit de la mama tinerei actrițe: Momentul tortului a fost emoționant pentru că mama a scris în loc de La mulți ani, “I’m really different 23”, iar în momentul în care am suflat în lumânări, pe un ecran a apărut  o filmare de la ziua mea de naștere de la 3 ani suflând în tort. M-au făcut să plâng 🙂 Vinovații' au fost părinții mei și Alexia Talavutis. Iubitul meu, Rapha, a fost cel care a anunțat tortul, luându-și în serios rolul de Joker', a povestit Sore.

sore-mihalache-068_resize

Picture 1 of 14

Sore a arătat superb îmbrăcată precum Cleopatra

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare