; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Smiley și Pavel Bartoș au talent la… olărit

04 September 2012

Show-urile Românii au talent' au ajuns pentru prima oară la Oradea. Sâmbătă și duminică, Teatrul de Stat a devenit neîncăpător pentru sutele de orădeni care au vrut să-și susțină eroii. Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre au fost luați prin surprindere de talentele descoperite în Bihor.

Suntem pentru prima oară aici și este minunat! Talente cât curpinde și un public extraordinar!', a declarat Andra.

Spectacolele de la Oradea au avut de toate: muzică, dans, acrobații, karate, spectacol pirotehnic și imitatori. Concurenții s-au dovedit a fi nu doar talentați, ci și foarte dezinvolți. Așa se face că atât Mihai Petre, cât și Andra au fost invitați la dans.

Show-ul făcut de Smiley și Pavel Bartos a fost la înălțime. Cei doi șefi s-au apucat de olărit pe scena de la Românii au talent'. Au trecut la roata adusă în concurs de unul dintre concurenți și au început să modeleze un ulcior. Ba mai mult, în stilul caracteristic, au încercat să recreeze o celebră scenă din filmul Ghost' cu Demi Moore și Patrick Swayze.

Următoarea destinație a caravanei Românii au talent' este Timișoara. Preselecțiile pentru bănățeni vor avea loc pe 4 septembrie, de la ora 10:00 la Hotel Continental.

c1k3039

Picture 1 of 10

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare