; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina pistol smiley

FOTO. Smiley și Gina Pistol s-au afișat pentru prima oară la un eveniment împreună

19 December 2019

Întoarsă recent de la filmările pentru al treilea sezon al emisiunii „Asia Express', Gina Pistol s-a afișat pentru prima oară cu Smiley la un eveniment monden. 

Se pare că cei doi sunt fani Star Wars, pentru că nu au ratat evenimentul avanpremierei ultimului film al seriei „Star Wars: Skywalker – Ascensiunea'. Deși au mai fost împreună la evenimente mondene, Smiley și Gina au evitat de fiecare dată să fie suprinși împreună. Iată că cei doi nu își mai ascund iubirea, iar seara trecută s-au fotografiat și alături de fratele lui Smiley, Filip. 

 

„Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult (râde). Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea’. – a declarat, în exclusivitate, Smiley în Revista Unica de septembrie.

 

Star Wars: Skywalker – Ascensiunea' are premiera în acest weekend

 

Un singur film are premiera la cinematografele din România în acest weekend: Star Wars: The Rise of Skywalker' (Star Wars: Skywalker – Ascensiunea'). În regia lui J.J. Abrams, cel de-al nouălea și ultimul capitol din saga lui Skywalker va doborî probabil noi recorduri de audiență, în România și în lume. 

Primele review-uri au început deja să apară, iar publicația americană „Variety' notează că niciun film Star Wars nu poate reproduce emoțiile din urmă cu 40 de ani, însă […] ultimul capitol se poate apropia mai mult decât orice alt film Star Wars apărut între timp'. 

 „Skywalker – Ascensiunea trebuie să ofere fanilor un final emoționant și revelator. Filmul trebuie să răspundă la o mulțime de întrebări și să lămurească o sumă de mistere rămase fără explicație. Dacă, peste ani, cineva va urmări Saga Skywalker, toate cele 9 filme, vreau să mă asigur că acest ipotetic viitor spectator va avea în fața ochilor o poveste nu doar emoționantă și captivantă, ci și legată, plauzibilă, coerentă.' a declarat JJ Abrams, regizorul filmului.

Pentru fanii Star Wars a avut loc aseară vizionarea în avanpremieră a filmului. S-au bucurat de experiența IMAX pe cel mai mare ecran din România peste 350 de invitați, printre ei numărându-se și Smiley, BRomania, Vali Bărbulescu, Mihai Găinușă, Serban Clopoț, Larisa Iordache, Andrei Nourescu, Cristina Almășan, Laura Mușuroia, Andrei Leonte, Simona Țăranu, Camelia Bălțoi, Andrei Nourescu, Bogdan Muzgoci, Alin Gălățescu.

Star Wars: The Rise of Skywalker' (Star Wars: Skywalker – Ascensiunea a oferit spectatorilor finalul pe care îl merită saga Skywalker, plus momente emoționante, înfruntări epice, răsturnări de situații și un final pe măsură: emoționant, revelator și apoteotic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare