; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

94104313_2573219009611193_6255476663765980314_n (1)

FOTO. Smiley și-a vizitat părinții și bunica, imediat ce a ieșit din izolare

19 May 2020

Imediat ce s-au relaxat restricțiile, Smiley și fratele lui, Filip, au mers la Pitești pentru a-și vizita părinții și bunica.

Prezentă la reuniunea familiei a fost și Gina Pistol, care a realizat o imagine de colecție cu întreaga familie reunită.

„Ne era dor de îmbrățisările lor, de mâncarea de la mama și bunica, de vorbele de duh ale tatălui nostru, de bucuria de a fi împreună! Ce zi minunată!', a scris Smiley în dreptul imaginii.

Despre perioada izolări, Smiley a povestit pentru TVMania că face mai mult sport și că s-a bucurat de viață:

„Oho, am făcut o mulțime de lucruri de care nu am mai avut timp de mult. Am mers desculț prin iarbă, am grădinărit, am gătit, am jucat jocuri, am văzut seriale, am stat la soare, am vorbit cu toți cei de care îmi era dor prin Skype, am stat mai mult pe canalele mele, am filmat pentru vlog, am făcut live-uri foarte cool pe canalul meu de YouTube, dar cel mai mult am stat în colțul meu cu scule și am compus, am cântat la chitară, am vorbit cu băieții de la studio, am mai lucrat pe diverse piese și proiecte, am făcut o mulțime de planuri cu artiștii. O perioadă diferită, dar plină', a declarat artistul în exclusivitate pentru TVMania.   

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare