; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Smiley joacă propriul rol în „Pariu cu viața”

01 September 2011

Smiley, unul dintre antrenorii de la „Vocea României', a fost invitatul surpriză de pe platourile de filmare ale serialului „Pariu cu viața', care începe din 12 septembrie la Pro TV.

Smiley le-a făcut o bucurie celor 20 de membri ai trupei „La-la Band', toți fani înfocați ai cântărețului. În serial, Smiley joacă rolul lui… Smiley și a mărturisit că s-a bucurat că a avut ocazia să ajungă din nou pe platourile de filmare.

„Deși a fost un moment scurt, a trebuit să mă joc pe mine și am fost foarte încântat de invitația primită, mai ales că știu ce înseamnă să fii pe platourile de filmare, cât de mult se muncește, după experiența cu serialul „Cu un pas înainte'. Îmi pare bine că apar, în fiecare zi, tineri talentați precum cei din La-la Band, că ei sunt promovați într-un serial de calitate', a povestit Smiley.

Smiley va juca alături de Adela Popescu și Rafael Tudor, unul dintre componenții trupei „La-La Band'.

„Eu și Adela ne cunoaștem de ceva timp, avem chiar și o piesă împreună și colaborăm foarte bine. Pe unii dintre tinerii care vor juca în serialul de la Pro TV îi cunosc deja. Sore cântă o piesă compusă de mine și este sub aripa „Ha-Ha Production', pe Bucu îl admir de ani buni pentru calitățile lui extraordinare. Am auzit voci de excepție cu care aș fi mândru să colaborez', a spus cântărețul.

smiley-pariu-cu-viata-rol-1

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare