; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Smiley face cuceriri în platoul “SRC”

07 November 2012

Serviciul Român de Comedie' (emisiune nominalizată la Premiile TVmania) aude voci miercurea aceasta! Smiley și Horia Brenciu vin în show-ul lui Toni Grecu pentru o rubrică specială de Vocea Comediei' în care vor avea parte de momente pline de umor, dar și de surprize. Smiley va fi realmente cucerit de simpatica Veronica (Cătălin Neamțu), care va veni însoțită de mama sa: aceasta din urmă va cânta, în timp ce Veronica va mânca pe scenă.

Cucerită de Smiley, Veronica va încerca să facă tot posibilul pentru a-i atrage atenția și, îndrăgostită, îi va oferi o găină la rotisor, lăsându-l astfel fără cuvinte.

untitled3_resize

Picture 1 of 5

Monica Anghel va participa în concurs cu o piesă compusă chiar de Smiley, sperând ca astfel să ajungă în echipa sa. Iar surpriza cea mai mare vor fi doi artiști din județul Iași, Smailea și Berciu, care participă la concurs cu două piese semnate chiar de Horia Brenciu și Smiley.

Tot diseară, agenții SRC vor participa la un concurs intitulat Bomboana de pe tort', deghizați în personaje cunoscute de pe scena politică și mondenă românească. Astfel, în competiția prezentata de Costel (Mihai Bobonete) se vor înscrie EBA (Jojo), care va prezenta o farfurie cu ouă ochiuri decorate cu cristale Swarovsky, Crin Antonescu (Tomi Cristin) care pregătește un ardei iute umplut cu piper pe care vrea să-l foloseasca în campania electorală împotriva dușmanilor, și Bahmu (Monica Anghel) care vine cu o dedicație pentru Prigoană: un tort în foietaj în forma de plici, cu cianură verde de Paris, otravă de șobolani, mătrăgună, rostopască și stricnină.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare