; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foto Simona Gherghe

FOTO. Simona Gherghe și soțul ei, escapadă romantică la Paris. „Sunt foarte bucuroasă că am reușit să plecăm”

05 December 2019

Simona Gherghe are parte de prima sa escapadă romantică, la 6 luni de la venirea pe lume a celui de-al doilea copi. Prezentatoarea și soțul său au ales ca destinație Parisul, orașul iubirii. 

Simona s-a declarat entuziasmată de city-break și a mărturisit că aștepta de mult timp să plece într-o călătorie, aceasta fiind una din plăcerile sale:

„Am plecat de acasă pentru două zile, este practic prima plecare după un an și trei luni. Un ochi râde, unul plânge. Sunt foarte bucuroasă că am reușit să plecăm, îmi place mult să călătoresc și este una dintre marile mele pasiuni. Au tot venit, prima dată Ana, apoi Vlad, și nu ne-am mai aventurat să plecăm. Sunt și foarte tristă că îmi e foarte dor de ei, abia așteptam să sun acasă să văd cum au dormit, dacă totul a fost în regulă azi-noapte. Evident că ne-am sunat de multe ori pe video.

 Am vorbit cu Ana, ea e bine așa, dar sunt convinsă că noaptea trecută a fost una dificilă pentru ei și bunici. Abia aștept să îi adorm, spăl și hrănesc eu, cum fac deobicei. Nu că n-aș avea încredere în bunici. Suntem la Paris, îmi era foarte dor de orașul ăsta care pe mine mă încarcă pozitiv. Ne plimbăm, mâncăm papa bun, evident am cumpărat cadouri pentru copii', a povestit Simona Gherghe, pe Instagram. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare