; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_290514_Simona Gherghe_0075

FOTO. Simona Gherghe este însărcinată a doua oară. Cum le-a dat tuturor vestea

03 December 2018

Simona Gherghe este însărcinată a doua oară. Dacă până acum au circulat doar zvonuri în acest sens, iată că acum misterul a dispărut după ce vedeta a făcut anunțul public. 

Simona a confirmat zvonurile din presă, publicând pe pagina ei de Facebook un mesaj prin care se arată entuziasmată de venirea pe lume a celui de-al doilea copil. 

 

În vârstă de 40 de ani, vedeta a tot evitat în ultimul timp să răspundă la această întrebare, probabil din dorința de a trece cu bine peste primul trimestru de sarcină. În plus, în urmă cu doar o lună jumătate, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct' de la Antena 1 declara că și-ar dori să rămână, din nou, însărcinată. 

 

Simona Gherghe s-a căsătorit în vara acestui an, în mare secret, cu alesul inimii sale, consultantul politic Răzvan Săndulescu, tatăl fetiței sale, Ana Georgia, în vârstă de 1 an jumătate. Cei doi au făcut cununia civilă în 2017, pe când Simona era însărcinată în opt luni. 

„ Ne pregateam de ziua lui Razvan, soțul meu, și, cum aveam de gând să organizăm o petrecere, am zis să facem și cununia religioasă, dacă tot aveam alături familia și prietenii apropiați. Nouă ne place să fim mai discreți, nu mă simt confortabil să citesc știri despre mine prin presă. În niciun caz nu am fi putut avea o nuntă televizată, nu e stilul nostru', a declarat Simona pentru TVMania. 

Simona nu este singura vedetă a trustului care a anunțat că este însrăcinată. Și Mirela Vaida așteaptă al treilea copil, renunțând de curând la emisiunea pe care o prezenta la Antena 1 „Totul pentru dragoste la bine și la greu'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare