; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona Gherghe

FOTO. Simona Gherghe a împodobit bradul! Ce decizie importantă a luat vedeta

21 December 2018

Numărătoarea inversă pentru așteptarea lui Mos Crăciun a început, iar vedetele se pregătesc alături de familiile lor să petreacă marea sărbătoare așa cum se cuvine. Astfel, Simona Gherghe a împodobit bradul alături de soțul ei, luând, în același timp și câteva măsuri de „precauție'. 

Simona Gherghe și soțul au pus împreună globurile în brad și s-au gândit la siguranța fetiței lor. Cum fetița este încă micuță, ea nu știe exact ce înseamnă brăduțul și că nu are voie să umble printre globuri. Drept urmare, părinții s-au asigurat că la baza pomului vor fi puse foarte puține globuri.

„Gata și bradul nostru! Cu mai puține globuri pe crengile de jos, căci Ana crede că-s mingi', a scris prezentatoarea de la Antena 1 în descrierea unei fotografii postate pe Instagram. 

 

Distracţie cât cuprinde, de Crăciun şi la „Acces Direct’! Pe 25 decembrie, de la ora 17.00, emisiunea prezentată de Simona Gherghe și Alex Velea le-a pregătit telespectatorilor, în exclusivitate, cele mai tari reprize de umor cu Vasile Muraru şi Valentina Fătu, căci celebrii actori de comedie vor veni cu noi momente care vor stârni hohote de râs şi vor aduce veselia în casele românilor, în zi de mare sărbătoare. Muzica şi voia bună vor fi asigurate de îndrăgiții interpreți Mioara Velicu, Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu şi Carmen Şerban. În aceeași ediție, Alex Velea, colegul de prezentare al frumoasei Simona Gherghe, va avea parte de o supriză de proporţii: Antonia vine în premieră în emisiunea soţului său, pentru Testul Iubirii’.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare