; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Silvia Navarro şi Gabriel Soto au început promovarea noii lor telenovele

FOTO. Silvia Navarro şi Gabriel Soto au început promovarea noii lor telenovele. Serialul, o producție Televisa

04 July 2017

Silvia Navarro şi Gabriel Soto fac pereche în cea mai recentă telenovelă a companiei Televisa, „Nadie más en el mundo', care va fi difuzată anul acesta atât în Mexic, cât şi în SUA. Producătoarea telenovelei este Giselle González, care a lucrat cu Silvia Navarro şi la telenovela „La candidata'.

Serialul, ale cărui filmări vor începe săptămâna viitoare în Mexic, este un remake după o producţie tv argentiniană, „Amar después de amar', difuzată anul acesta în ţara de origine.

Telenovela „Nadie más en el mundo' spune povestea a două cupluri (perechile fiind interpretate de Silvia Navarro şi Gabriel Soto, pe de o parte, şi de Adriana Louvier şi Carlos Ferro, de cealaltă parte). În urma unui accident de maşină, iese la iveală idila dintre un bărbat căsătorit (tată de gemeni) şi o femeie de afaceri, şi ea mamă a doi copii. Cei doi încearcă din răsputeri să-şi ţină ascunsă aventura şi să-şi protejeze căsniciile, însă, odată cu tragicul eveniment din vieţile lor, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată.

În afară de Silvia şi Gabriel, din distribuţia serialului mai fac parte Anna Ciocchetti, Carlos Valencia şi Jorge Luis Vazquez.

Pe micile noastre ecrane, Silvia a fost văzută în „Inima mea e a ta', „Dragoste şi luptă', „Secrete din trecut', iar Gabriel, în „Predestinați' şi „Refugiul iubirii'.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare