; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MIDSOMER MURDERS XVl"The Ballard of Midsomer County"

FOTO| Sezonul 17 din „Crimele din Midsomer”, din 31 mai, la DIVA

27 May 2015

Sezonul 17 al serialului „Crimele din Midsomer', în care revin Neil Dudgeon şi Gwilym Lee, începe, în premieră la Diva, duminică, 31 mai, cu două episoade difuzate de la orele 14:00 și respectiv 15:00.

Episoadele 3 și 4 ale seriei (ultimele două episoade) vor fi difuzate luni, 1 iunie, începând cu ora 14:00.

MIDSOMER MURDERS XVl"The Ballard of Midsomer County"

Neil Dudgeon şi Gwilym Lee joacă rolul inspectorului John Barnaby şi pe cel al sergentului Charlie Nelson în cele patru episoade de câte o oră. În acest sezon, vor investiga noi cazuri de crime misterioase. În primul episod din acest sezon, intitulat „The Dagger Club', la Festivalul Luxton Deeping Crime romanul nou-descoperit al regretatului scriitor de cărţi poliţiste George Summersbee este furat, iar o femeie este electrocutată mortal de o roată de ruletă aranjată. Oare vor putea Barnaby şi Nelson să descâlcească pânza de gelozie şi obsesie, pentru a descoperi criminalul?

Episodul doi („Murder by Magic') începe cu moartea proprietarei unui pub: femeia este zdrobită în timpul unei reprezentaţii de magie, în Midsomer Oaks. Barnaby şi Nelson descoperă la faţa locului că există tensiuni mari între biserica din sat şi tradiţiile păgâne vechi.

În episodul 3, „The Ballad of Midsomer County', un cântec devenit celebru graţie regretatului cântăreţ de folk Johnny Carver pare a fi inspirat un criminal. A vrut cineva să-l omoare pe Toby Winning pentru că acesta vrea să mute din Midsomer Festivalul de Folk Little Crosby sau motivul real este unul ascuns de 20 de ani?

În ultimul episod, „A Vintage Murder', şampania îşi pierde prospeţimea, după ce la lansarea unui nou sortiment paharele sunt otrăvite. Cine a pus ochii pe Midsomer Vinae Winery şi ce legătură are atacul cu moartea unui copil într-un accident auto?

În ciuda decorului idilic, în Midsomer și-au pierdut viețile înainte de vreme peste 300 de persoane. Oamenii au murit bizar şi şocant de la începutul serialului: electrocutaţi cu un microfon defect, otrăviţi cu ajutorul unei broaşte, ucişi de o ghilotină franţuzească, de un ac de pălărie înfipt în ureche, borcane de castraveţi muraţi, un munte de ziare, o sculptură de pe un acoperiş sau mai multe rafturi de brânză Midsomer Blue.

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare