; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serialul sud coreean „Dragoste sub clar de lună” vine la Naţional TV (1)

FOTO. Serialul sud-coreean „Dragoste sub clar de lună” vine la Naţional TV

11 April 2017

„Dragoste sub clar de lună' (în original „Love In The Moonlight') va avea premiera la Naţional TV marți, pe 11 aprilie. Producţia, difuzată în ţara de origine anul trecut, are 18 episoade şi este inspirată de romanul-online „Moonlight Drawn by Clouds' al autoarei Yoon Yi-soo.

Acţiunea se petrece în secolul 19, în timpul dinastiei Joseon, iar în centrul poveştii se află doi tineri talentaţi. Lee Yeong este un prinţ cu inclinaţii către muzică şi artă, care începe o relaţie de prietenie strânsă cu eunucul său, Hong Raon. Ceea ce nu ştie Lee este că Hong este de fapt o femeie deghizată în bărbat, căreia îi place să scrie romane sub pseudonimul Sam-nom.

 Vezi galeria foto >

„Dragoste sub clar de lună' a avut audienţe mari în ţara de origine aşa că postul la care a fost difuzat, KBS, le-a cerut producătorilor să continue serialul cu încă două episoade. Aceştia nu au fost de acord susţinând că nu vor să modifice povestea şi nici să dea peste cap programele actorilor.

Park Bo-gum şi Kim Yoo-jung, interpreţii lui Lee şi Hong, au fost premiaţi pentru prestaţiile lor actoriceşti la diferite festivaluri din Asia.

La doar 17 ani, frumoasa Kim Yoo-jung este o actriţă populară în Coreea de Sud. Ea a debutat în actorie la vârsta de 4 ani, iar de atunci a apărut în numeroase seriale, piese de teatru şi show-uri tv.

Sursa foto: https://www.facebook.com/Love-In-The-Moonlight

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare