; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Disparuta

FOTO. Serialul francez „Dispăruta” are premiera mâine seară la DIVA

06 February 2017

Noul serial dramatic „Dispăruta', o mini-serie franceză în care vom descoperi personaje puternice și o intrigă neașteptată, are premiera la DIVA în luna februarie. Producția urmărește lupta continuă și traumele prin care trece familia Morel, după ce fiica de 17 ani, Léa, nu se întoarce acasă după o noapte petrecută în oraș.

„Dispăruta' aduce pe micul ecran coșmarul oricărui părinte: o fiică dispărută, despre destinul căreia nu se știe absolut nimic. Seria franceză în opt părți are premiera exclusiv la DIVA marți, 7 februarie, la 21:00.

Care este povestea serialului „Dispăruta'

„Dispăruta' („Disparue') este o mini-serie poliţistă franceză în 8 părţi, inspirată de seria spaniolă „Desaparecida'. Povestea explorează drama complexă produsă de dispariţia unei adolescente din Lyon şi investigaţia poliţiei pentru a o găsi.

Totul începe la Lyon, de Ziua Mondială a Muzicii. Léa, care abia a împlinit 17 ani, şi verişoara ei, Chris, se pregătesc să iasă în oraş. Dar Léa nu se întoarce până a doua zi dimineaţă, iar tatăl ei – Julien – nu mai suportă să aştepte şi decide să o caute pe cont propriu, în timp ce soţia lui – Florence – încearcă să mențină o aparență de normalitate familie. Această veritabilă intruziune în sânul clanului Morel e dublată de o anchetă a poliţiei, condusă de comandantul Molina, recent sosit la Lyon, şi de tânăra sa colegă, Camille Guérin. Cazul dezvăluie, pe rând, secretele tuturor, creionând în acelaşi timp portretul unei tinere contemporane, a cărui complexitate depăşeşte aparenţele.

„Dispăruta' dezvăluie seismul provocat de dispariţia unei tinere în sânul familiei sale. Tatăl, Julien, care are un restaurant în Lyon, refuză să aştepte şi decide să pornească o anchetă proprie. Mama, Florence, care este angajată la primărie, încearcă înainte de toate să nu se lase dărâmată de situaţie, pentru a menţine aparenta normalitate în faţa fetiţei ei de 8 ani, Zoé. Fratele mai mare, Thomas, este măcinat de vinovăţie: îi promisese mamei că o va aduce acasă pe Léa în noaptea respectivă. Dar altfel s-au întâmplat lucrurile… 

 

 

[Not a valid template]

Intriga este neașteptată, fiecare episod scoțînd la iveală noi secrete. Ancheta poliției, condusă de inspectorul Molina, creionează un portret extrem de complex al adolescentei. Bănuielile conduc spre Romain, care a fost, se pare, ultimul care a văzut-o pe Léa în seara de vineri. Léa lipsește, deja, de 36 de ore: a fugit, a fost răpită sau ucisă?

Distribuția este formată din Pierre-François Martin-Laval, Alix Poisson, Camille Razat, Maxime Taffanel, Stella Trotonda, Laurent Bateau, Zoe Marchal, Muriel Combeau și alții. Iris Bucher, Nicolas Duval Adassovsky, Laurent Zeitoun și Yann Zenou sunt producători, iar seria este regizată de Charlotte Brandström.

Noua serie săptămânală „Dispăruta' are premiera marți, 7 februarie, la 21:00, exclusiv la DIVA.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: 

Noua grilă Sport.ro, lansată săptămâna viitoare: pe post vor intra seriale

Serialul „American Crime Story' a pus ochii pe Monica Lewinsky

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare