; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

In jurul lumii cu ozzy jack

FOTO. Seria “În jurul lumii cu Ozzy și Jack” are premiera diseară la History

11 October 2016

Postul History va difuza, în premieră, începând din această seară, seria În jurul lumii cu Ozzy și Jack'Călatoria lui Ozzy și a lui Jack Osbourne în diferite regiuni ale lumii, cu scopul de a afla mai multe despre istorie și unul despre celălalt, începe la ora 21:00.

[Not a valid template]

El este un zeu al muzicii heavy metal, supranumit Prințul Întunericului', dar pentru Jack Osbourne este doar tatăl său. Când Jack era mic, Ozzy era mai mereu în turneu cu trupa pe care o conducea, Black Sabbath. Nu aveau timp de excursii cu familia. Dar acum, când în viaţa lui Ozzy există mai mult echilibru şi Jack îşi poate face şi el timp, tatăl şi fiul pornesc la drum pentru călătoria vieții lor.

Ca doi pasionați de istorie auto-proclamați, Ozzy și Jack pleacă în călătorie pentru a vizita câteva dintre locurile cele mai încărcate de istorie, într-o aventură ce conține o doză bună de relaționare tată-fiu. Seria în zece părți se va dovedi edificatoare pentru amândoi, va alimenta pasiunea lor pentru istorie și va fi presărată cu momente amuzante pe tot parcursul acesteia. Nu vor avea însoțitori de drum, autocare de turneu sau limite impuse, de această dată, ci doar o lista de locuri iconice pe care să le viziteze, precum Muntele Rushmore, Stonehenge, Alamo, Roswell, Jamestown Settlement și Sun Studios.

În drumul lor, cei doi vor întâlni o serie de personaje pline de culoare, de la „adevăratul' rege Arthur, care-i unge cavaleri la Glastonbury, până la exploratorul Rattlesnake Randy, care și-a dobândit porecla grație unor evenimente foarte neobișnuite.

Alte articole: 

1. Ozzy Osbourne a fost dat afară din casă de soţie

2. Ozzy Osbourne şi-a înşelat soţia cu două dădace

3. History comemorează 15 ani de la atentatele de la 11 septembrie

4. Din 11 august, joia este ziua emisiunilor auto la History

5. Serialul Vikingii' revine la History cu un nou sezon

6. Premieră la History: Piraţii şi comoara templierilor'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare