; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Forged in Fire, Season 02, Season 2, Season02,Season2,series02,series 02, series2,series 2,s02,s 02,s2,s 2,2,Sky, AETV,

FOTO. Seria „Arme născute din foc” revine la postul History cu un nou sezon

18 October 2016

Forged in Fire, Season 02, Season 2, Season02,Season2,series02,series 02, series2,series 2,s02,s 02,s2,s 2,2,Sky, AETV,

Postul History a anunțat că va difuza, de marți, 19 octombrie, cel de-al doilea sezon al seriei-concurs Arme născute din foc' (Forged in Fire'), în care cei mai buni armurieri se întrec pentru câştigarea premiului de 10.000 de dolari şi a titlului suprem de campion al show-ului. Noi episoade vor putea fi urmărite în fiecare miercuri de la ora 22:00.

În acest show competiție, cei mai buni armurieri se întrec în construirea unor arme puternice și rezistente, de la securi vikinge la săbii de samurai și pumnale indiene. În fiecare săptămână vor fi arme noi, concurenți noi și teste inedite pentru creațiile lor.

În fiecare episod, patru noi concurenți se luptă pentru a dovedi că pot construi arme cu propriile mâini, mai bine decât oricine altcineva. Participanții au de trecut o serie de provocări eliminatorii, folosind doar uneltele puse la dispoziție de organizatori. Fiecare provocare constă în crearea unei componente din arma finală.

Fiecare episod începe cu cei patru concurenți construind arme în probe eliminatorii cu o durată de 3-4 ore. Cu ajutorul aparatelor moderne de prelucrare a metalelor și având o sarcină precisă, concurenții trebuie să creeze din diverse materii prime lame care să reziste testelor dificile ale juraților. Doar doi concurenți vor merge în runda finală, unde vor concura pentru a crea o armă legendară și pentru a câștiga titlul suprem de campion Forged in Fire'.

În primul episod al celui de-al doilea sezon, concurentii vor începe prin a transforma arme greșite din sezonul precedent în arme funcționale, letale. După această primă etapă, rămân în joc doi concurenți, care vor avea cinci zile pentru a construi de mână o sabie Cutlass.

[Not a valid template]

Alte articole:

1. HISTORY® difuzează Arme născute din foc'

2. FOTO. Seria În jurul lumii cu Ozzy și Jack' are premiera la History

3. History comemorează 15 ani de la atentatele de la 11 septembrie

4. Din 11 august, joia este ziua emisiunilor auto la History

5. Serialul Vikingii' revine la History cu un nou sezon

6. Premieră la History: Piraţii şi comoara templierilor'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare