; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Astăzi se termină telenovela “Eva Luna”

FOTO: Astăzi se termină telenovela “Eva Luna”

13 August 2013

Ultimul episod din telenovela Eva Luna' a avut audienţe record în Statele Unite, fiind urmărit de 9,7  milioane de telespectatori. Astăzi, de la ora 15.30, Acasă TV difuzează finalul serialului cu Blanca Soto şi Guy Ecker în rolurile principale.

Finalul a fost unul foarte aşteptat, mai ales că respectă reţeta unei telenovele clasice: răii sunt pedepsiţi, în timp ce personajele principale au parte de o nuntă la care asistă toţi prietenii lor.

După ce s-au iubit şi s-au urât, Eva (Blanca Soto) şi Daniel (Guy Ecker) ajung, în cele din urmă, în faţa altarului şi îşi jură iubire veşnică. Renata, servitoarea familiei Arismendi, îşi va găsi sfârşitul salvându-i viaţa Victoriei, nepoata ei. Alicia, sora Evei, după ce pierde copilul pe care îl aşteaptă de la Leonardo, se întoarce în braţele lui Tony, care îşi schimbă total comportamentul. Cei doi vor fi naşii de nuntă ai Evei.

Doña Justa află că Victoria este fiica ei, iar Eva se convinge de faptul că Leonardo este cel care i-a omorât tatăl, şi nu Daniel. Liliana, femeia angajată de Leonardo să-l cucerească pe Daniel, ajunge la închisoare, la fel şi Marcela, care va avea parte de un sfârşit tragic. Cu ajutorul părinţilor ei, Justa şi Julio, Victoria (Vanessa Villela) se internează într-un centru de recuperare.

Succesul telenovelei Eva Luna' (primul proiect comun al companiilor Venevision si Univision) a propulsat-o în lumea telenovelelor pe Blanca Soto, care până la Eva Luna' a jucat doar în lungmetraje şi a marcat revenirea la telenovele a lui Guy Ecker.

la-boda-de-eva-luna-20_590x395

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare