; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

151244770_258813315616113_4461323314295973629_o

FOTO. Sărbătoare în familia Danei Rogoz. Fiul actriței a împlinit 7 ani

03 March 2021

Ziua de 1 martie are o semnificație aparte pentru Dana Rogoz. Vedeta a primit cel mai frumos mărțișor în 2014, atunci când devenea mamă pentru prima oară.

Anul acesta, fiul ei Vlad, a împlinit 7 anișori, iar Dana l-a sărbătorit și pe rețelele de socializare printr-o serie de postări emoționante, unde a dezvăluit mici secrete din familie. 

Pe lângă detaliile despre fiul ei, Dana a mai postat o serie de fotografii (vezi galeria foto), toate realizate în același loc de-a lungul celor 7 ani de viață ai micuțului. 

 Vezi galeria foto >

„Ai început școala, ai primit-o în viața ta pe surioara ta mai mică, ai trecut printr-un an schimbat de pandemie și ai rezistat eroic în lockdown. Îți place matematica și ne lași de multe ori cu gura căscată, îți place să te cațeri peste tot, ai învățat să schiezi anul ăsta, vrei cu orice preț să o faci pe Lia să râdă. Ai o pasiune pentru tancuri și inventezi zilnic povești cu ele, filmele și cărțile te pot emoționa până la lacrimi, când râzi în hohote, râde tot Universul cu tine, când te înfurii, țipi uitându-te spre tavan, ești curios și întrebările tale sunt o continuă provocare și ai un umor pe care nu îl întâlnesc la mulți oameni mari. Vrei să călătorim din nou, mai ales prin Asia, ai vrea să ne suim pe loc în rulotă sau în avion și să plecăm unde vedem cu ochii. Ești creativ și diferit, iar asta te sperie uneori. Dar noi suntem și vom fi mereu alături de tine, cu infinită iubire. La mulți ani, Vlad!', a scris Dana Rogoz.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare