; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foto: S-au mai ales 3 finalişti la Românii au talent

17 April 2012

Ediţia Românii au talent' difuzată în Vinerea Mare a fost una plină de voie bună, dar şi de multe surprize, la care nici cei trei juraţi nu s-au aşteptat. Concurenţii au făcut jonglerii cu pizza, au cântat tot felul de genuri muzicale şi au interpretat stiluri de dans diferite. La finalul serii, s-a decis numele a încă trei finalişti care se vor duela în marea finală din 11 mai pentru premiul de 120.000 de euro. Aceştia sunt Alexe Krem' Răzvan, Vasile Godja şi Gigel Frone.

Chiar dacă nu au reuşit să intre în marea finală, spectacol au făcut şi Florin Limbovici cu ingeniosul său număr de slackline, dansatorii Gold Mask' apreciaţi de juraţi pentru tehnica lor ireproşabilă, Dalma Szatan de 15 ani, care a prezentat un dans plin de energie, dar şi dansatorii Adrian Pintilie & Sorin, unii dintre preferaţii lui Mihai Petre. Invitaţii speciali ai serii au fost Valentin Dinu, finalist în primul sezon al emisiunii Românii au talent', şi trupa Mandinga.

1

Picture 1 of 3

Pe primul loc, în urma voturilor telespectatorilor, s-a aflat Alexe “Krem” Razvan, care, în opinia lui Andi Moisescu, a avut carismă şi talent actoricesc, pe lângă calităţile unui rapper desăvârşit. Mihai Petre l-a descris pe Răzvan drept un artist complet. “Tu ai de toate! Eşti numărul 1 în semifinala asta!”, a fost concluzia sa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare