; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: S-au ales concurenţii pentru noul sezon „Academia lui Horia”

30 September 2011

„Academia lui Horia' îşi deschide din nou porţile pentru „studenţi' pasionaţi de gastronomie! 18 candidaţi au fost selectaţi pentru sezonul al doilea al show-ului de la Prima TV, la finalul unei probe de îndemânare urmate de un interviu cu însuşi maestrul Horia Vîrlan.

„Cred că sunt concurenţi mai buni decât în primul sezon. Nu neapărat mult mai pricepuţi, dar parcă mai motivaţi şi mai veseli, mai doritori de a găti', spune maestrul Vîrlan.

„De această dată au avut de pregătit un sote de legume, tăiate cubuleţe, împreună cu un sote dintr-un escalop din piept de pui. Au avut la dispoziţie şi unt, supă de pasăre şi pătrunjel pentru decor. Nu mi se pare greu pentru nişte concurenţi care vor să câştige 10.000 de euro! Împreună cu interviul, a fost o probă mai complexă decât data trecută', a declarat Vîrlan.

Invitatul-surpriză al selecţiei finale a fost câştigătoarea primului sezon al „Academiei lui Horia', Ioana Grigore, care le-a oferit candidaţilor câteva ponturi înaintea probelor decisive cu maestrul Vîrlan.

„Am fost la casting şi i-am încurajat pe participanţi, pentru că au avut mari emoţii', a spus Ioana. „Este o performanţă în sine faptul că au fost selectaţi, însă pentru ei marea provocare de abia acum începe'.

foto-s-au-ales-concurenii-pentru-noul-sezon-academia-lui-horia-1

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare