; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Ruby, mai sexy ca niciodată în noul clip

13 September 2012

Ruby este cu siguranţă cea mai sexy prezenţă din gaşca lui Smiley de la HaHaHa Production, iar acest lucru nu trece neobservat nici în cel mai recent videoclip al ei la piesa Stinge lumina', unde apare în scene incendiare alături de un model.

Dacă ziceaţi că a fost prea incitantă în clipul Miracle of Love', staţi să vedeţi Stinge lumina'. Ruby apare îmbrăcată sumar, se unduieşte pe lângă un tânăr la fel de tatuat ca şi ea, iar, la sfârşit, cireaşa de pe tort, apare dezbrăcată în apă.

Piesa a fost compusă în studiourile Hahaha Production, avându-l ca şi producător principal pe Alex Velea. Ruby este unul dintre proiectele mele de suflet, mai ales că de mai bine de cinci ani de zile ne leagă şi o prietenie foarte strânsă. Am maximă încredere că piesa şi bineînţeles clipul vor fi pe placul tuturor, pentru că s-a muncit din greu şi cu seriozitate şi mai ales cu inima. Stinge lumina' are clar aromă de Hit!', a declarat cântăreţul pentru Libertatea'.

Filmările clipului regizat de Radu Aldea au durat 16 ore şi s-au desfăşurat într-un studio de la marginea Bucureştiului.

A fost o adevărată desfăşurare de forţe pe platourile de filmare. S-au construit mai multe set-uri personalizate la care au lucrat peste 40 de oameni. Gândiţi-vă că s-a construit de la zero o piscină care a avut rolul să simuleze un ocean. Sunt foarte mulţumită de rezultat şi cu toată modestia vă spun că este cel mai bun clip de imagine făcut în ultima perioadă în România', a zis mândră Ruby.

Vedeţi aici videoclipul lui Ruby care încinge imaginaţia bărbaţilor:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare