; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana Ciuhulescu s a relaxat în Grecia

FOTO: Roxana Ciuhulescu s-a relaxat în Grecia

08 July 2013

Roxana Ciuhulescu a petrecut de curând o vacanţă scurtă dar foarte relaxantă în nordul Greciei, la Kavala. O verişoară a soţului ei care locuieşte acolo i-a influenţat în alegerea acestei locaţii mai puţin cunoscute.

Alături de fetiţa sa, de soţ, şi de băieţelul acestuia, s-au bucurat de soarele arzător, apa limpede şi plajele cu nisip fin. În afară de toate acestea, Roxana a fost încântată de faptul că a putut exersa limba greaca, pe care a studiat-o în copilarie la şcoala elenă.

A fost un prilej bun ca Ana să facă ‘cunoştinţă cu echipamentul primar de scufundări şi i-a plăcut la nebunie', a declarat Roxana, care este ea însăşi o împătimită a acestui sport.

dsc_0099_resize

Picture 1 of 8

Prezentatoarea emisiunii ProMotor le-a cumpărat copiilor o plasă de pescuit şi a glumit spunându-le că ceea ce vor pescui, aia vor şi mânca.

Distracţia maximă a venit când au prins cu plasa un arici de mare pe care, după ce l-au studiat cu atenţie, l-au eliberat', povesteşte amuzată Roxana. Într-un final, tot s-au delectat cu peşte şi fructe de mare, însă la taverna preferată din portul oraşului, nu din producţia proprie'.

Roxana şi familia ei au avut noroc, căci în perioada petrecută acolo au avut loc şi serbările oraşului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare