; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Roxana Ciuhulescu s-a înscris la un curs de kite-boarding

29 August 2011

Roxana Ciuhulescu şi-a făcut un cadou sportiv drept răsplată că s-a lăsat de fumat. Prezentatoarea Pro Motor' s-a înscris la un curs de kite-boarding, după ce a reuşit victoria de a nu se mai atinge de ţigări 2 luni de zile.

După multe încercări eşuate, Roxana şi-a găsit ambiţia de a se lăsa de fumat şi de atunci debordează de energie şi îi vine să facă sport şi când doarme. Şi pentru că Roxana a râvnit mulţi ani la acest sport şi se uita cu invidie la toţi cei care-l practicau, s-a gandit că acesta este momentul cel mai potrivit să-l înveţe.

Mi-am făcut un cadou, cursul de kite-boarding pe care l-am început pe plaja H2O din Mamaia. Trebuia să urmez 3 module, însă n-am apucat să fac decât primul modul. Am avut ghinion, pentru că n-a mai bătut vântul şi când n-ai vânt, nici nu poti ridica zmeul', povesteşte Roxana.

A fost amuzant primul curs. Din exterior pare simplu, însă când înveţi să ţii zmeul, simţi şi cum vântul te impinge aşa de tare încât începe să te târască prin apă. Norocul meu este că n-am început să învăţ această tehnică pe uscat, căci mă sperii numai la gândul că aş fi putut înghiţi atâta nisip în loc de apă', glumeşte vedeta Pro TV.

roxana-ciuhulescu-kite-boarding-4

Picture 1 of 9

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare