; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Roxana Ciuhulescu a dat „Pro Motor” pe „Happy Hour”

14 September 2011

Roxana Ciuhulescu va fi reporter special pentru emisiunile Happy Hour' de la Pro TV, PoveȘtiri Adevărate' de la Acasă TV și Pro Motor' care va fi difuzat pe Sport.ro.

Este o nouă provocare pentru mine. Am norocul să lucrez cu oameni pe care deja îi cunosc, pentru că îmi sunt colegi. (…) Am și emoții totodată. Sper să vin cu la fel de multe idei ca la ProMotor, aici concurența este mai mare. Oricum îmi doream să încep și alt proiect în televiziune și iată că dorinta mi s-a îndeplinit', a povestit Roxana.

Primul material realizat de reporterul special Roxana Ciuhulescu va fi difuzat la PoveȘtiri Adevărate', la Acasă, astăzi, 14 septembrie, de la ora 16.30.

Personajul central al materialului este controversatul Tolea Ciumac care-și va dezvălui în fața Roxanei o latură nemaivazută până acum, latura umană, de familist:

Cu greu am pătruns în casa luptătorului de kempo, cu greu s-a lăsat convins că nu vrem decât să arătăm lumii că este un soț foarte bun și un tată de nota 10 pentru băiețelul lui Sascha, cel de-al doilea copil pe care îl are cu frumoasa Alina', a spus Roxana.

roxana-ciuhulescu-reporter-special-pro-tv-7

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare