; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefis6E3 (2)

FOTO. Romică Țociu și sosia lui gătesc împreună la „Chefi la cuțite”. Cât de bine seamănă cei doi!

05 November 2018

Surpriză memorabilă pentru un concurent 'Chefi la cuțite', dar și pentru Romică Țociu, concurent al show-ului 'Te cunosc de Undeva', în ediția de luni seară a celui mai iubit show culinar. De la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor fi martorii unui moment inedit, căci cunoscutul comediant își va întâlni sosia în mijlocul probei de gătit, în cea de-a treia ediție a jurizărilor pe nevăzute.

Vasile Roșu este viceprimarul orașului Broșteni, iar asemănarea sa evidentă cu Romică Țociu l-a adus, de foarte multe ori, în postura de a da sute de autografe în locul actorului:

'Romică îmi este dator. Mergeam pe la mare, iar oamenii nu mă lăsau să plec. Ce să le spun? Am mers înainte, nu le-am stricat inima oamenilor să le spun că nu sunt eu.', declară acesta. Din pasiune pentru gătit, Vasile Roșu va ajunge în platoul 'Chefi la cuțite', fără să știe că la bancul de lucru alăturat, Romică Țociu își va face intrarea într-un mod inedit, gătind și el pentru chefi: 'Nu am avut așa emoții nici când m-am însurat a patra oară! Am zis că sunt eu!', adaugă viceprimarul entuziasmat.

Și pentru Romică Țociu, momentul din platou se va dovedi a fi unul memorabil:

“Este extraordinară experiența 'Chefi la cuțite'. Am avut emoții, evident, pentru că am gătit pentru niște chefi și am crezut că voi găsi acolo niște bestii, când colo, sunt trei băieți misto. Nu sunt pentru prima dată în bucătărie, pentru că de obicei gătesc acasă. Fac tot ce mi se cere. Supe, supe creme, ciorbe, mâncare la cuptor. Felul meu de mâncare preferat? Limbă cu praz și măsline.”, a dezvăluit actorul.

Surpriza va fi la fel de mare și pentru cei din fața micilor ecrane, căci luni seară, de la 20:00, în cea mai nouă ediție a sezonului 6 'Chefi la cuțite', telespectatorii Antena 1 vor putea urmări întâlnirea savuroasă dintre Romică Țociu și sosia sa, dar și momentul jurizării lor, în fața chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare