; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: “Românii au talent” a debutat în forţă

20 February 2012

Cel de-al doilea sezon de la Românii au talent' a debutat pe 17 februarie la Pro TV, cu o audienţă foarte mare: pe întreg publicul din mediul urban, emisiunea a înregistrat 21,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 41%. În minutul de aur, 6 milioane de români se uitau la talent-show-ul protevist.

Încă de la prima emisiune, telespectatorii au fost surprinşi de momentele prezentate de oameni extrem de talentati, dar şi de alte momente amuzante care au stârnit râsul nu numai în rândul publicului, ci si printre juraţi (ca, de exemplu, o pensionară de 67 de ani care a făcut un număr de striptease).

Juraţii Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre au fost bucuroşi că românii s-au înghesuit să-şi etaleze calităţile, iar prezentatorii Smiley şi Pavel Bartoş şi-au făcut de cap atât pe scenă, cât şi în culisele emisiunii.

Iată care au fost concurenţii care au oferit, în prima ediţie, cele mai bune momente:

cc1k2353_resize

Picture 1 of 4

Ceteraşul Vasile Godja, de 20 de ani, din comuna Onceşti, Maramureş, acompaniat de alţi doi instrumentişti, a cântat cu vioara pe umăr, cu vioara la ceafă, cu arcuşul la brâu, apoi fără arcuş.
“Momentul vostru a fost demonstraţia perfectă despre cum să transformi folclorul nostru într-o experienţă memorabilia”, le-a spus Andi Moisescu.


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare