; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brad pitt jennifer aniston 2

FOTO. Renuniune la 15 ani de la divorț. Brad Pitt și Jennifer Aniston din nou împreună

20 January 2020

Brad Pitt are probabil cel mai bun an la Hollywood. După ce a câștigat Globul de Aur și a avut un discurs memorabil, glumind pe seama colegului lui, Leonardo DiCaprio, și a rolului acestuia din Titanic, actorul a câștigat și premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar la SAG Awards 2020.

 Însă asta nu este tot! Mult așteptata revedere dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston a avut loc chiar seara trecută. Cei doi  au fost surprinși împreună, zâmbind și glumind. Însă, punctul culminant a fost când Brad i-a prins mâna actriței, momentul fiind capturat de fotografi. În doar câteva ore, imaginea s-a viralizat pe rețelele de socializare, fiind preluată de mii de fani din întreaga lume.
 Momentul a adus speranță fanilor care visează de ani la o reuniune a cuplului, iar celor nostalgici le-a amintit de un moment asemănător de la Globurile de Aur din 2002, când cei doi formau un cuplu.

 

Cea de-a 26-a ediție a premiilor Sindicatului actorilor americani a avut loc duminică noapte, la Shrine Auditorium, din Los Angeles.

SAG Awards este una dintre cele mai urmărite gale din sezonul premiilor cinematografice de la Hollywood, care culminează cu ceremonia Oscar, întrucât actorii alcătuiesc una dintre cele mai mari categorii din rândul membrilor cu drept de vot din Academia de film americană. Câștigătorii premiilor SAG-AFTRA sunt aleși de cei circa 160.000 de membri ai sindicatului. Din acest motiv, nominalizaţii SAG Awards vor primi multe voturi de la membrii Academiei de film americane, organizaţia care înmânează premiile Oscar.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare