; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

SHARON MORGAN, NAOMI SEQUEIRA

FOTO| Recomandările lunii aprilie la Disney Channel și Disney Junior

03 April 2015

Luna aprilie aduce multe premiere la Disney Channel. Printre ele, o mini-serie live-action și o animație în care rolul principal îi aparține unui băiat ce are puteri magice.

SHARON MORGAN, NAOMI SEQUEIRA

PREMIERĂ: EVERMOOR

Disney Channel prezintă în premieră „Evermoor', o mini-serie live-action în 4 părți care urmărește povestea Tarei Crossley, o adolescentă de 15 ani care se mută din SUA într-un orăşel frumos dar izolat, situat la marginea unor mlaştini care îţi dau fiori, în mijlocul Angliei. Însă nu trece mult timp până apar mistere și intrigi, iar Tara și fratele ei vitreg britanic trebuie să acționeze împreună pentru a-şi salva noua casă şi noul început al familiei în Anglia.

Evermoor debutează cu prima parte luni, 27 aprilie, de la ora 15:15, urmată de câte un nou capitol al poveștii, în fiecare din următoarele 3 zile, de la aceeași oră, doar la Disney Channel.

 Baiatul Stridie

O NOUĂ ANIMAȚIE: BĂIATUL STRIDIE

Luna aprilie aduce un nou serial animat la Disney Channel – „Băiatul stridie'. Jumătate băiat, jumătate stridie, el are câteva super-puteri ciudate care îl fac foarte elastic, îi dau viziuni noaptea și îi permit să controleze fluxul apelor. Băiatul stridie are însă și câteva „puteri' mai puțin plăcute, cum ar fi eliminarea unui lichid vâscos de culoarea cernelii.

„Băiatul stridie' are premiera în a doua zi de Paște, luni, 13 aprilie, de la ora 08:00, cu câte un nou episod în fiecare zi de luni până vineri, timp de două săptămâni.

 

CĂȚELUL BLOGGER: SEZONUL 3

„Cățelul blogger' revine cu un nou sezon la Disney Channel, în luna aprilie. Pentru a sărbători lansarea sezonului 3, începem numărărtoarea inversă pe 6 aprilie, cu o săptămână plină cu episoadele voastre preferate din Cățelul blogger, de până acum, dimineața de la ora 07:10 și în reluare de la 11:45.

Sezonul 3 are premiera în duminica Paștelui, de la ora 11:00 – episoade noi în fiecare duminică, la aceeași oră.

 

Disney Junior

Loopdidoo

UN NOU SERIAL ANIMAT: LOOPDIDOO

Pregătiți-vă să vă faceți noi prieteni la Disney Junior – luna aceasta vi-l prezentăm pe „Loopdidoo', un cățel simpatic și neîndemânatic. Alăturați-vă și voi găștii vesele formate din Loopdidoo și prietenii săi, Petunia, Bazil și pisica Oodles, care vin la Disney Junior cu noi aventuri și descoperiri.

Loopdidoo sosește la Disney Junior luni, 6 aprilie, la ora 07:45, și aduce noi întâmplări în fiecare zi de luni până vineri, la aceeași oră. Dacă nu reușiți să îl prindeți de dimineață, episoadele se difuzează în reluare de la 11:45 și din nou la 14:55.

 

PREMIERELE DE SÂMBĂTĂ

Fiecare sâmbătă dimineața este mai frumoasă la Disney Junior, cu episoade nou-nouțe din Sofia Întâi, În Vestul Sălbatic cu Șeriful Callie, Zou și „Doctorița Plușica'.

Episoade noi în aprilie:

Sofia Întâi – în fiecare sâmbătă @10:00

În Vestul Sălbatic cu Șeriful Callie – 4, 11 și 18 aprilie @ 10:25

Zou – în fiecare sâmbătă @ 10:55

Doctorița Plușica – 25 aprilie @ 10:25

 

FILMELE LUNII APRILIE

Luna aprilie este luna filmelor animate la Disney Junior, așa că pregătiți-vă să intrați în lumea magică Disney! Astfel, în perioada 2-5 aprilie, avem câte un film animat pe zi, de la ora 12:25Din aventurile ursulețului de pluș, Rățoiul norocos, Pocahontas și Winnie de Pluș: O primăvară cu Roo. Iar începând din Duminica de Paște, cea mai îndrăgită pințesă își face apariția în fiecare duminică, de la ora 11:10, cu câte un film pe săptămână: Cenușăreasa, Cenușăreasa II și Cenușăreasa III.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare