; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Priyanka chopra nick jonas

FOTO. Priyanka Chopra și Nick Jonas, noul cuplu de la Hollywood

30 May 2018

Actrița de origine indiană Priyanka Chopra, devenită și mai faimoasă datorită prieteniei cu Meghan Markle, este din nou în atenția presei de pretutindeni de când și-a găsit un iubit mai tânăr cu 10 ani. Se pare că aceasta formează un cuplu cu cântărețul Nick Jonas de mai bine de un an.

Priyanka și Nick au ajuns deja să își petreacă vacanțele împreună și, potrivit unor surse citate de people.com, cei doi „flirtează, ies de fiecare dată când au ocazia împreună și vorbesc încontinuu prin mesaje'.

În ultima perioadă cei doi nu se mai ascund, mai ales că prietenii apropiați au început să posteze poze în care cei doi sunt surprinși de fiecare dată împreună și extrem de intimi.

 

 

Prima oară, cei doi au fost văzuți împreună la concertul live Beauty and the Best, iar apoi la un meci de baseball, de Memorial Day. Nick și Priyanka s-au afișat împreună pentru prima oară la MET Gala 2017, când au pășit la braț pe covorul roșu.

 Atunci, când a fost întrebată de către Jimmy Kimmel în cadrul unei emisiuni despre Nick, Pryanka s-a eschivat glumind: „Purtam amândoi Ralph Lauren și așa ne-am decis să intrăm împreună pe covorul roșu. A fost amuzant. Nu l-am întrebat câți ani are', a răspuns actrița în glumă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare