; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Christening of Prince Louis

FOTO. Prințul Louis a fost botezat. Iată cine a fost prezent la eveniment!

10 July 2018
Prinţul Louis Arthur Charles, al treilea copil al ducilor de Cambridge, a fost botezat în cadrul unei ceremonii restrânse, ieri, 9 iulie.
 
Mezinul ducilor de Cambrigge s-a născut pe 23 aprilie 2018 și este al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii. Ieri, micuțul prinț a fost botezat la capela reglă a Palatului St. James. Ceremonia a fost oficializată de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, cel care i-a botezat și pe prințul George (4 ani) și prințesa Charlotte (3 ani), dar și cel care în urmă cu două luni a oficializat căsătoria dintre Meghan Markle și Prințul Harry, deveniți ulterior duci de Sussex.
 
La botez au participat doar apropiați ai familiei și membrii familiei regale britanice. Cei care nu au fost prezenți însă, au fost Regina Elisabeta a II-a și soțul acesteia, Ducele de Edinburgh, motivată fiind agenda încărcată a celor doi.  Prinţul William a apărut ţinându-i de mână pe prinţul George şi pe prinţesa Charlotte, la rândul lor extrem de eleganţi. Alături le-au fost ducii de Sussex. Şi de această dată, Meghan Markle a avut o apariţie impecabilă, optând pentru o rochie verde-măslin, creată de Ralph Lauren.  
Prinţul Louis a avut şase naşi, prieteni apropiaţi şi membri ai familiei regale: Nicholas van Cutsem, Guy Pelly, Harry Aubrey-Fletcher, Lady Laura Meade, Sophie Carter şi Lucy Middleton.   Ceremonia a fost urmată de o recepţie privată găzduită de Prinţul William şi Ducesa Kate Middleton la Clarence House.
 

Iată primele fotografii de la botezul Prințului Louis Arthur Charles:

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare