; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Harry duke of sussex and meghan duchess of sussex attend trooping the picture id970273928 hero large 005c3c4d 17b4 413f b55f c47cd019e7b5

FOTO. Prințul Harry și Meghan Markle, primele fotografii alături de bebelușul regal

08 May 2019

Ducii de Sussex au avut prima apariție alături de micuțul lor care s-a născut în urmă cu 2 zile. Cei doi au preferat să apară public la câteva zile după naștere pentru ca Meghan să se recupereze. 

Meghan Markle a fost vizibil emoționată și a declarat că acum are „cei mai buni băieți din lume. Sunt extrem de fericită'.

Astăzi micuțul celor doi o vor cunoaște pe Regina Elisabeta și pe soțul acesteia, Meghan declarând că „abia aștept să îl cunoască toată lumea'. Mama fostei actrițe, Doria, i-a fost alături în timpul nașterii. 

Pentru moment, cei doi nu au dezvăluit ce nume va primii micuțul lor băiețel. 

 

credit foto. Telegraph.co.uk

După ce au anunțat pe contul oficial de Instagram că au devenit părinții unui băiețel în dimineața zilei de 6 mai, Prințul Harry a făcut o scurtă declarație în fața presei britanice. După ce au așteptat mai bine de 40 de săptămâni să-și strângă în brațe bebelușul, ziua cea mare a sosit pentru Meghan Markle și Prințul Harry.

La mai puțin de un an de la nunta lor, cei doi au devenit părinții unui băiețel. Vestea a fost anunțată atât pe contul de Instagram al Ducilor de Sussex, cât și prin viu grai de nepotul Reginei Elisabeta a Marii Britanii, care a stat de vorba cu presa prezentă la Windsor.

 

Primul  copil al ducilor de Suusex a venit pe lume luni, la Londra, la ora locală 05.26. Ducele de Sussex a transmis că el şi soţia lui sunt „absolut încântaţi’ şi a mulţumit tuturor celor care i-au sprijinit pe parcursul sarcinii. Meghan Markle a născut un băiețel cu o greutate de 3,26 kilograme.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare