; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ozcan tata

FOTO. Primele poze cu Özcan Deniz și băiețelul lui

17 May 2018

De când a devenit tată, protagonistul serialului Mireasa din Istanbul' a pus cariera pe locul doi. Pentru a avea grijă de soţia sa, Feyza, şi de micuţul lor, Kuzey, născut pe 29 aprilie, înainte de termen, la şapte luni şi jumătate, Özcan a cerut producătorilor 40 de zile de concediu.

 

De asemenea, când se va întoarce pe platouri, la sfârşitul lui mai, el va fi filma mai puţine zile pe săptămână, mai precis 2 şi nu 6 cum făcea până acum, spune cei de la milliyet.com.tr. Oricum filmările la sezonul doi sunt pe terminate, iar actorul va putea acorda tot timpul său familiei vara aceasta. Sezonul doi se va termina cel mai probabil în Turcia vara aceasta, iar la toamnă va urma cel de-al treilea, anunţă presa turcească.

Özcan Deniz (care pe 19 mai va împlini 46 de ani), şi mai tânăra sa soţie, bloggeriţa Feyza Aktan (25 de ani), s-au căsătorit pe 8 martie, în cadrul unei ceremonii restrânse. Petrecerea, la care au participat doar familiile şi apropiaţii celor doi, a avut loc la reşedinţa lui Özcan din Istanbul. Actorul şi-a anunţat fanii pe Instagram că a venit pe lume băieţelul său urcând o fotografie cu mânuţa acestuia.

Pe micile noastre ecrane îl puteţi vedea pe Özcan la postul Pro 2 în „Trandafirul negru' („Karagül'). Primul sezonul al serialulu Mireasa din Istanbul' (İstanbullu Gelin'), în care îi dă replica lui Asli Enver a fost difuzat la noi de Kanal D anul trecut.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare