; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe, Liviu Vârciu și nea Mărin vin mâine seară la „Te pui cu blondele” (1)

FOTO. Pepe, Liviu Vârciu și nea Mărin vin diseară la „Te pui cu blondele?”

18 January 2017

Pepe, Liviu Vârciu și nea Mărin vin miercuri, 18 ianuarie, de la ora 20.30, la Te pui cu blondele?', într-o ediție cu tema „clubbing versus petrecere'. Astfel, blonda supremă și 49 de clubberi se vor confrunta pe teme de cultură generală cu „petrecăreții' Pepe, Vârciu și nea Marin.

Pepe, Liviu Vârciu și nea Mărin vin mâine seară la „Te pui cu blondele'

Cu această ocazie, cei trei invitați, amatori de petreceri în familie, vor fi provocați de clubberii din platoul quiz-show-ului prezentat de Dan Negru să spună care a fost cea mai de pomină petrecere la care au participat, dar și să ghicească vârsta unor persoane publice. De ce nea Mărin îl altoiește din nou cu nuielușa pe Vârciu, cum își câștiga Pepe banii, la vârsta de 12 ani, cum a petrecut nea Mărin, la Moscova, în 1979, alături de regretatul Dan Spătaru, cum a descoperit Liviu Vârciu că are origini bulgare, dar și ce cadou a primit acesta pentru sala de cinema de 16 locuri pe care și-a amenajat-o în noua sa casă, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri seara, la Antena 1.

Întrebarea-vedetă a serii le va fi adresată celor două tabere de actorul Eugen Cristea, care va fi însoțit în platou de un invitat-surpriză.

Cine este acest invitat și care dintre cele două tabere va câștiga confruntarea pe teme de cultură generală a serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 18 ianuarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii Te pui cu blondele?', prezentate de Dan Negru.

[Not a valid template]Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: Chefii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, primii invitați din noul sezon Te pui cu blondele?'

Florin Piersic își sărbătorește ziua de naștere la Te pui cu blondele?'

Pepe îi ia locul lui Dan Negru la Next Star': „Nimeni nu va face diferența'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare